Åvestbo byalag Knapp 1 Knapp 2

avestbo.byalag@outlook.com

Boka Åvestbogården

Bystugan Åvestbogården ägs av Åvestbo Byalag och är belägen vid Backgården i Åvestbo. Lokalen finns för tillgänglig för uthyrning för privata sammankomster som till exempel bröllop, dop, födelsedagsfester, begravningskaffe, studiecirklar, möten, kurser, konferenser med mera. Vi hyr ut till allmänheten två helger i månaden. Det går bra att boka in möten, dop och konferenser, om byalaget inte har någon planerad verksamhet.

 • Fakta om Åvestbogården

  Bystugan är 140 kvadratmeter stor med en nybyggd inglasad altan med bord och stolar för 30 personer, en sal som är 75 kvadratmeter är utrustad med bord och stolar för 80 personer, hall, två toaletter varav en handikappanpassad och en med skötbord och kök som är fullt utrustad med ett kylskåp, en frys, spis med dubbelugn, mikrovågsugn, restaurangdiskmaskin, kaffebryggare,vattenkokare, glas och porslin för 80 personer samt övrigt husgeråd. Åvestbogården är tillgänglighetsanpassad och har handikappanpassad entré, HWC samt hörslinga.

  Lokalen är även utrustad med skötbord och barnstolar.

  Projektor med takstativ, projektorduk, ljudanläggning, kabelljud och bild, whiteboardtavla och CD-spelare finns att tillgå för möten, kurser och konferenser.

  Bystugan är tillåten för 80 personer.

 • Pris

  För närvarande är Åvestbogården fullbokad.